Originalus Lenovo LP5 Mini "Bluetooth" Ausinės 9D Stereo Vandeniui Belaidžio "Bluetooth" Ausines su Mic Triukšmą Ausinės

Klientų Atsiliepimai
Sandėlyje
€25.60 €13.82

    • SKU: w4555
    • Kategorijos: Ausinės & Ausines
    • Žymos: akiniai airpods pro, nia airpods, dalys infinix, seksualus ginekologijos žaislai, trumpas haris poteris, platronic "bluetooth" ausines., neapibrėžta kelnės, mn belaidės ausinės, ki ausines, irklas oculus quest 2.

Originalus Lenovo LP5 Mini "Bluetooth" Ausinės 9D Stereo Vandeniui Belaidžio "Bluetooth" Ausines su Mic Triukšmą Ausinės

Apie Dropshipping:

1.Priimti Dropshipping, o mes jums nereikia įdėti jokių sąskaitų, QR kodų, akcijos atliekų vežimo, Todėl Nereikia nerimauti, Tiesiog jį įsigyti, mes padarysime viską gerai jums.

2.Mes esame užtikrinti kiekvieno prietaiso būti išbandyta griežtai prieš išvežti, TODĖL visus produktus galima garantuoti 100% aukštos kokybės prieš išsiųstas.Labai ačiū!

Pastaba:

"Lenovo": LP5

Funkcija

【Low Latency】Bluetooth 5.0 chip atlieka greitai ir stabilus ryšys.Žaidimų nebėra už laidinio ausines tik.

【Patogus】 Specialiai ausis.Padaryti jį patogų ir ilgalaikį dėvėti.

【Vandeniui】IPX5 sertifikatą, pašalina savo rūpesčius, apie naudoja lietus ir ekstremalių pasinaudoti.

【Ilgas Grojimo】Atnaujintas baterijos talpa pateikia daugiau kaip 48 valandų budėjimo režime ir 10 valandų grojimo su apmokestinimo atveju.

【Greitai Porą】 nustatę, jis bus automatiškai prisijungti prie prietaisų, kai jūs imtis iš ausinių, iš apmokestinimo atveju.Tiesiog paprasta.

Priedai Sąrašus:

2* Bluetooth Ausines

1* Įkrovimo Atveju

1* USB Kabelis

1* Naudotojo Vadovas

3* Ausinės Puodeliai(S,M,L Dydžio)

Daugiau DUK.Prašome patikrinti, ar jis pabaigoje.

PRODUKTO RODO

1.Produktai yra realus ir originalus?

----Dirbame parduotuvių vientisumą, yra oficiali prekės ženklo leidimo, ir tik parduoti 100% originalus produktai.Ausines kalbėti anglų kalba yra ne Kinijos.

2.Kaip produktų kokybė?

----Mes siekiame gaminti aukštos kokybės produktus.Mes patikrinti produktus, atidžiai, kol mes laivas jį jums.

3.Kaip naudoti ausines po gauti siuntinį?

*1.Galia: automatiškai galia, kai dangtis yra atidarytas arba palaikykite paspaudę funkcijos mygtuką 5 sekundes, ir ten bus "power on" eilutę garso tuo pačiu metu.

*2.Uždarytas: Įdėti jį į įkrovimo kameros ir uždaryti apmokestinimo skyriaus dangtelį, automatiškai uždaryti arba paspauskite ir palaikykite kairę ir į dešinę ausinės funkciniai klavišai 5 sekundes, ir ten bus "išjungimo" eilutę garso.

*3.Spustelėkite vieną: kairės ausies (L) sumažina garso lygį, ir dešinės ausies (R) didėja garsas. (Apimties padidėjimas ir sumažėjimas turi šiek tiek tonu ir maksimali arba minimali apimtis yra beep)

*4.Dukart spustelėkite: groti/pauzė, atsakymas, pakabinti; ilgai paspauskite ir 2 sekundes palaikykite skambučių režimu jei norite atmesti skambutį.

Jei jūs vis dar turite kokių nors klausimų, naudojimo metu, pls nedvejodami kreipkitės į klientų aptarnavimo tarnybą parduotuvė.mes galime atsakyti į jūsų klausimus per 24 valandas.

4.Kai bus sklypo būti siunčiami?

----Paprastai dauguma iš mūsų produktai yra vertybinių popierių, ir jūsų užsakymas bus pristatytas per 1-3 darbo dienas po apmokėjimo tikrina www.ozonamai.lt.

5.Kaip ilgai aš galiu gauti mano užsakymą?

----we will ship užsakymą www.ozonamai.lt Standartinis Pristatymas ar ePacket.Tai užtruks apie 10-30 darbo dienas pasiekti daugelyje šalių.Diferent šalyje reikia kt. metu.Laivybos laikas, kai kuriose šalyse gali būti 30-50days ar ilgiau dėl griežtų vietos muitinės patikrinimo.Prašome būkite kantrūs palaukite už užsakymą.

6.Kaip galima stebėti mano sklypo?

Jūs galite sekti savo sklypo svetainės adresu, naudojant jūsų stebėjimą number:www.17track.net/en(Nukopijuokite į naršyklės atidaryti)

7.Dropshipping&Didmeninės

*Didmeninė,mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3~7 dienų atvykti.

*Už dropshipping,mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite.

8.Apie Po pardavimo ir Garantija

*Yra 6 mėnesių garantija mūsų produktus.

*Jei turite nekokybiška prekė, prašome siųsti mums žinutę, visų pirma, apie problemas, su vaizdo įrašus ar nuotraukas, ir mes stengiamės išspręsti problemas už jus.

*Jei norite grįžti produkto, prašome susisiekti su mumis per 3 dienas po to, kai jūs gaunate užsakymą.Visos grąžinamos prekės turi būti grąžinamos su savo originali pakuotė ir priedai.Klientas yra atsakingas už laivybos mokesčiai už grąžintas prekes.

*Mes grąžinsime pinigus jums, kai mes gavome grąžintas prekes.

*Kartais laivybos kompanija prarado sklypus, jei jūs ne gauti galite užsisakyti pristatymo laikas, susisiekite su mumis ir mes grąžinsime jums mokėjimo ir (arba) organizuoti išsiųsti jums kad vėl tokio atvejo.

8.Apie atsiliepimą

*Jei jūs esate patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis,prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių.

*Pls susisiekti su mumis prieš išvykdamas neutralus (3 žvaigždučių) arba neigiamas (1-2 žvaigždučių) atsiliepimus,Mes užtikrinti, mes 100% slove jokių problemų už jus.

*Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą feedbackor atidarymas, bet koks ginčas svetainėje.

Labai ačiū!

Ačiū už jūsų paramą www.ozonamai.lt "Lenovo" TopMusic Parduotuvėje !

Tarnavimo Laikas:

Pekino Laikas: 9:30-12:30, 14:00-19:30.

Niujorke Laikas: 20:30-23:30, 1:00-6:30.

Londono Laiku: 2:30-6:30 am, 7:00-13:00.

Tarnavimo Laikas:

Pekino Laikas: 9:30-12:30, 14:00-19:30.

Niujorke Laikas: 20:30-23:30, 1:00-6:30.

Londono Laiku: 2:30-6:30 am, 7:00-13:00.

Įkrovimo Atveju Pajėgumas 250mAh Apmokestinimo Atveju
Paketų Sąrašas Naudotojo Vadovas, Įkrovimo atveju, Įkrovimo Kabelis, Keičiamų Kilimėlių Rinkinys
Pokalbio Laikas Apie 3-4 Valandas
Stilius Ausinių
Modelio Numeris Lenovo LP5
Yra bevielis TAIP
Vairuotojas Skersmuo 13mm
Magnetas Tipas Kita
Jungtys C Tipo
Tipas-c spartusis įkrovimas 1.5 H Pilnas Įkrovimas
stilius 1 Ausinės Ausinių + Belaidė Laisvų Rankų Įranga + Bevielės Ausinės
Budėjimo laikas Iki 48 Valandų
Pavadinimas Lenovo LP5 Belaidžio "Bluetooth" Ausines
Sertifikavimo CE
Kištuko tipas Nėra
Maksimali Galia 10 mw
stilius 2 auriculares bluetooth inalambrico + audifonos "bluetooth" inalambrico
Vocalism Principas Dinamiškas
Atsparumas 16 Ω
Kilmės KN(Kilmės)
Dažnių Diapazonas Diapazonas 20 - 20000Hz
Valdymo Mygtukas TAIP
Parama Atminties Kortelės No
Varžos Diapazonas iki 32 Ω
Ausinių Pagalvėlės Medžiaga Silikono
Bendras Harmoninis Iškraipymas 1%
Komunikacijos Tiesa, Belaidžiai
funkcija 1 Bluetooth V5.0 + Touch Control + Auto Porą
Ausinės, Baterija 40mAh už vieną ausinių
Aktyvus Triukšmą Slopinantis No
Įkrovimo Būdas Įkrovimo atveju
Earcups Tipas Uždaromos
Skaičius Vairuotojai 2
Atsparus vandeniui TAIP
Dropshipping&Didmeniniams Parama
Paramos PROGRAMĄ No
"Bluetooth" ryšio atstumas 10m
Belaidžio tipas "bluetooth"
Su Mikrofonu TAIP
Garso Valdymas TAIP
Kodekai sbc
Savybės Atsparus vandeniui, Su Mikrofonu, Aktyvus Noice, Anuliuojant
"Bluetooth" Versija 5.0
Prekės Pavadinimas Lenovo
Spalva juoda, Balta
2 funkcija Atsparus vandeniui + Binaural Skambinkite + 250mAh Apmokestinimo Atveju
Funkcija Vaizdo Žaidimas, Mobilaus Telefono, HiFi Ausinės, Sportas
Jautrumas 92dB
muzikos laikas Apie 3-4 Valandas
Linijos Ilgis 0m

5 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų įvertinimas

Ačiū! Jūsų apžvalgą išsiųsta.

Susiję produktai

2020 KARŠTO Oro Būklės Belaidžio "Bluetooth" Ausinės 5.0 Atidaryti-Ear Ausines Vandeniui Sporto Bass Stereo Ausies Kabliuko laisvų Rankų įranga
€17.06 €10.23

Aprašymas: ypatybė: Atviros bevielės ausinės supa kryptinio garso srityje, atidaryti dizaino, tik 18g, sweatproof ir atsparus vandeniui, mažas kūno gyvenimas Dėvėti patogiai be ausų įrašus, apsaugoti ausis nuo pažeidimų Aplinkinių kryptinio garso lauko garsiakalbio priima fizinių

Minkšti Silikoniniai Ausinių Atveju Xiaomi Mi Pagrindinio 2s TWS Belaidžių Ausinių Apsaugoti Shell Redmi Oro Taškų AirDots 2 3 Coque Funda
€1.42

Silikono Atveju Padengti Įbrėžimams Apsaugos Dangtelis Xiaomi Redmi Airdots Aprašymas: Skirtas Redmi Airdots Belaidžių Ausinių Mokestis Langelį.Patvarus Silikoninis gerai padaryta, ir dydis tinka puikiai Redmi Airdots.Galima imti apačioje Airdots nenuimant dėklo.Tai minkštas, smūgiams atsparus silikoninis

Originalus XT91 Belaidžio "Bluetooth" TWS BT5.0 Ausines AI Kontrolės Stereo Sporto Ausinių Triukšmo Mažinimo Ausines Su Mic Žaidimų
€28.33 €15.58

Pagrindinės Savybės: BT 5.0 technologija užtikrina greitesnį duomenų perdavimo greitis, stabilus ir greitas ryšys ir mažas energijos suvartojimas. Tiesa belaidžio binaural dizaino, su atskira kairės ir dešinės ausinės kanalai.Jis gali būti naudojamas atskirai arba poromis. Touch dizainas,

Galinio vaizdo Veidrodis Komplektas 1/10 Rock Crawler Sunkvežimių SCX10II AX90046 90047 Jeep Cherokee Kėbulo Rc Automobilis "Pasidaryk pats" Pakeitimo Priedai
€13.54

Galinio vaizdo Veidrodis Komplektas 1/10 Rock Crawler Sunkvežimių SCX10II AX90046 90047 Jeep Cherokee Kėbulo Rc Automobilis Pasidaryk pats Pakeitimo Priedai .

Elektronines Droselio Vožtuvo Valdymas tuščiąja eiga Variklis DC 12V VW Audi, Mercedes BENZ, BMW, Ford
€13.54

Būklė:Naujas Dalies numeris: 993 647 060/ 73541900 Įmontuoti: Audi VW Mercedes, BMW, Ford Elementą sudaro:1 x Elektronines Droselio Kontrolė MOTORINIŲ variklinių tinka daugeliu Hella apkrovos slėgio reguliatoriai su šiais G numeriai: G-107 / 727461 / G-31 / 753546 / G219 / 765155 / G167 / G-185 / G-88 / G-187 / G-33

3PCS Kaukė Atveju funda mascarilla Mados Facemask Organizuoti Silikoninis Maišelis Veido Kaukė Atveju estuche guarda mascarilla mascarillas
€6.08 €4.25

Kaukė Talpinimo Studentų Nešiojamų Saugojimo Silikoninis Maišelis Organizuoti Laikinas Ypatybė : Funkcijos: apsauga nuo dulkių Sandėliavimo scena: restoranas, nešiotis jį su savimi Taikymo sritis: kaukė Jis tinka įvairių rūšių kaukės, veiksmingai užkirsti kelią paslėptas

5D "PASIDARYK pats" Diamond Tapybos Kalėdų Dviračių Pilna Namo Apdaila Naujųjų Metų Dovana Kryželiu Rinkinys Su Deimantu, Siuvinėjimo Mozaikos Menas
€8.94 €5.99

Sveiki atvykę į YNX Stroe Svarbi pastaba : ≥60x60cm Siųsti skubus Pristatymas!DHL, ar AVS arba UPS arba SPSR ..... 5 iki 15 dienų atvykti! ! ! Parduotuvės pavadinimas : YNXBeatiful Parduotuvėje(Spustelėkite įvesti oficiali parduotuvė) Žanras : kvadratiniu/Apvalus deimantas

Vaisių Arbatos Limonadas Konteinerių Didelės Talpos Gerti Nuotakyno 3.5 L Sandarus Plastikinis Didelis Gėrimų Dozatorius
€3.50 €2.48

Gėrimas Balionėlis su Mova, 3.5 L, Sandarus Plastikinis Vandens Talpykla, Aušinimo Didelis Gėrimų Dozatorius puikiai tinka Sulčių, Alaus, Ledu Ypatybė: Ji yra pagaminta iš saugaus maisto klasės PP medžiaga, nebijo nukristi, nebijo temperatūrų skirtumas, tvirtos ir ilgaamžės. Šios rūšies

Spalvinga Akriliniai Dažai Žymeklis Parkeris Nustatyti Meno Reikmenys Kūrybos "PASIDARYK pats" Grafiti Piešimo 2.0 Mm Daugiafunkcį Spalva Meno Žymeklis Rašikliai
€1.43 €0.79

Aprašymas 100% visiškai naujas, aukštos kokybės Korpuso medžiaga: aliuminio Rašiklio ilgis: 14.4 cm/vnt. Specifikacija: 1pcs/set; 20pcs/set Spalvos, kaip parodyta paveikslėlyje Taikymo sritis: graffiti, dažai, dažymas Ryškios spalvos, tvirtas aprėptį, nėra

Automobilio Raktas Padengti Volkswagen VW Polo MK7 Golf 7 Tiguan passat Už Skoda Octavia Kodiaq Karoq Už Sėdynės Ateca Leonas Raktas
€14.98 €8.54

Tik tilptų automobilio raktus žemiau pateiktame paveikslėlyje Naudotų šių modelių: VW Polo (2016-) VW Golf 7 MK7 (2015 m. -) VW Tiguan (2016-) UŽ Skoda Octavia (2017-) UŽ Škoda Kodiaq(2017-) UŽ Škoda Karoq(2017-) UŽ SĖDYNĖS Ateca (2017-) UŽ

Didelis Garsiakalbis "Bluetooth" Garsiakalbis Didelės Galios Nešiojamų Heavy Bass Bevielio Lauko Garsiakalbiai žemų dažnių garsiakalbis Nuotolinis Valdymas, FM MIC TF USB
€113.61 €62.49

Didelis Garsiakalbis Bluetooth Garsiakalbis Didelės Galios Nešiojamų Heavy Bass Bevielio Lauko Garsiakalbiai žemų dažnių garsiakalbis Nuotolinis Valdymas, FM MIC TF USB Produkto Parametrai Dažnių diapazonas: 80HZ-18KHZ Signalo ir triukšmo santykis: ≥70dB Didžiausioji galia: 150W Bluetooth

Mados Laukinių Atsitiktinis Užtrauktuku Striukė Pavasario Rudens Bėgimo Striukė Moterims Tracksuit Viršūnes Spalvų Atitikimo Elastiniu Gobtuvu Striukė
€10.67 €8.01

28066 Rekomenduojame Produktus Mados Laukinių Atsitiktinis Užtrauktuku Striukė Pavasario Rudens Bėgimo Striukė Moterims Tracksuit Viršūnes Spalvų Atitikimo Elastiniu Gobtuvu Striukė Lytis: Moteris Medžiaga: poliesteris Pakuotė: 1 Vnt Specifika: 1cm=0.393 colių, 1inch= 2,54

3mm, 5mm Pločio Pasirinkti 50M Ilgio/roll 8 spalvų Lipnios Izoliacinės Juostos, skirtos Transformatorių, Variklių Kondensatorius Ritė Wrap Anti-Liepsnos
€0.56 €0.45

3mm~100mm Pločio Pasirinkti 50M Ilgio/roll Geltonos Lipnios Izoliacinės Juostos, skirtos Transformatorių, Variklių Kondensatorius Ritė Wrap Anti-Liepsnos Wdith: Prašome pasirinkti(3mm-100mm) Ilgis: 50 metrų Storis: apie 0.055 mm +/-0.01 Aukštos temperatūros įtampos atsispirti.Gaisro įrodymas, stabdžių

Raumenų Stimuliacija Klubo Treneris Belaidžio Elektrinio Smart Sėdmenų Užpakalis Fitneso, Pilvo Mokymo Svorio Lipdukai Ne Lauke
€0.35

EMS Raumenų Stimuliacija Klubo Treneris Belaidžio Elektrinio Smart Sėdmenų Užpakalis Fitneso, Pilvo Mokymo Svorio Lipdukai Ne Lauke

3D Kalėdų Kamuolys Silikono Žvakių, Muilo Pelėsių Padaryti "PASIDARYK pats" Minkštas Šokolado Tortas Dekoravimo Kepimo Formų E56C
€12.64 €8.34

3D Kalėdų Kamuolys Silikono Žvakių, Muilo Pelėsių Padaryti PASIDARYK pats Minkštas Šokolado Tortas Dekoravimo Kepimo Formų E56C OOTDTY 100% brand new ir aukštos kokybės Savybės: Pagamintas iš silikono, ekologiškas, netoksiškas, lankstus, daugkartiniai ir patvarūs. Non-stick

| TomTom | GPS Navigaciją | + | Sygic & korteles (mados atrakinta), 2 į 1 | Android
€4.21

Jei jūs gyvenate už Europos ribų prašome perjungti vieną adresas Europos viršuje Svetainėje, galite padaryti jūsų pirkinių pvz: FR TomTom | GPS Navigaciją | + | Sygic & korteles (Mados atrakinta), 2 in 1 TomTom GO Mobile v1.18.1 Yra taikymą, GPS navigacijos, savo ruožtu, savo ruožtu,

X37D MX500 Mini Stereo Mikrofonas Maišytuvas Rca 5 Kanalų Mažas Maišytuvas Maišytuvas Maišytuvas Stereo Balionėlis už Gyvus ir Studija
€26.92

X37D MX500 Mini Stereo Mikrofonas Maišytuvas Rca 5 Kanalų Mažas Maišytuvas Maišytuvas Maišytuvas Stereo Balionėlis už Gyvus ir Studija OOTDTY Aprašymas: 100% brand new ir aukštos kokybės Ypatybė: Penkių kanalų stereo mikrofonas maišytuvas su ausinių stebėseną. Į

Neewer 700W Profesionali Fotografija 24x24 cm/60x60 cm Softbox su E27 Lizdu Šviesos Apšvietimo Rinkinys
€186.94 €130.86

Neewer 700W Profesionali Fotografija 24x24 cm/60x60 cm Softbox su E27 Lizdu Šviesos Apšvietimo Rinkinys Ypatybė: Komplekte buvo:(2)24 X24 /60x60cm Softbox+(2)85W 5500K CFL Lemputės+(2)88 /224cm Šviesos Stovu(1)Krepšys Šis profesionalus rinkinys yra puikus reklamos gaminių,foto meno,pramonės,mokslo

95pcs 5050 4-pin LED Juostelės Jungties Rinkinys su T-Formos L-Formos Jungtis conectores electricos Juostelės Džemperiai Juostelės Įrašus
€9.98

Savybės: *1. Lynas yra pagamintas iš konservų vario ir PVC izoliacija dangtelį, kuris yra minkštas, bendable.Jūs galite lenkimo laidų jokių laipsnių norite.PVC plastiko dangtis yra patvarūs ir praktiški. *2. Paprastas, be įrankių įdiegimo ir išvengti litavimo, 5050 4pin RGB LED Juostelės Jungties

Custom Nuotaka Jaunikis Pavadinimas Veidrodžio Rėmas Vestuvių Ženklų Asmeninį Transperant Akrilo Pasirašyti Plokštelę su Nagų Šalis Dekoro Džiaugtis
€13.31 €11.31

Custom Nuotaka Jaunikis Pavadinimas Veidrodžio Rėmas Vestuvių Ženklų Asmeninį Transperant Akrilo Pasirašyti Plokštelę su Nagų Šalis Dekoro Džiaugtis Jei galite pateikti užsakymą, prašome atkreipti dėmesį į vartotojo vardą.

Virtuvės Paspaudus Maisto Svogūnas Česnako Daržovių Paspauskite Chopper Pjovimo Peilis Skustukas Dicer Nerūdijančio Plieno Virtuvės Dalykėlių
€1.80

Savybės: 100% visiškai naujas, be originalios pakuotės Spalva: Sekminių Puikus dizainas kapojimo maisto lengvai ir greitai. Medžiaga: PP + Nerūdijančio Plieno Ilgis: apie 21.5 cm x 8cm (H x Dia.) Valymo, atskiras apatinė dalis skeltuvas, kūno ir palmių. Kompaktiškas,

Girly Genshin Poveikio Xiao Pelės Mygtukai Nešiojamas PC Gamer Kilimėlis Anime Antislip Kilimėlis, Klaviatūra Stalas Kilimėlis Overwatch/CS GO
€11.73 €7.27

Savybės: * Naudojant natūralaus kaučiuko apačią, apačioje linijų aukščiausios sukibimo, neslidus, saugus, ne toksiškas * Catcher dizainas, naudoti papildomų baudos krašto mezgimo būdas * Natūrali medžiaga, pajusti daugiau komforto Medžiaga:Guma + Audinys Dydis: LockEdge600x300x2mm LockEdge600x350x2mm LockEdge700x300x2mm LockEdge750x300x2mm LockEdge800x300x2mm LockEdge800x400x2mm LockEdge900x400x2mm LockEdge600x300x3mm LockEdge700x300x3mm LockEdge800x300x3mm LockEdge900x300x3mm LockEdge600x400x3mm LockEdge700x400x3mm LockEdge900x400x3mm LockEdge900x400x5mm Paketų

Cypimas Kramtyti Šuns Žaislai Garso Lėlės Šunų Vilnos Pet Juokinga Pliušiniai Žaislai Dramblys Antis Kiaulių Tinka Visi Augintiniai Ilgaamžiškumas
€1.61

Savybės: Tipas: Augintiniai' pliušinis girgždėti žaislas tinka visi augintiniai Tipas: Kiaulienos, antienos, dramblys Medžiaga: Pliušinis Spalva: Geltona, Rožinė, Mėlyna Dydis: Kaip nuotraukas Pakuotė: 1 x Pet Juokinga Pliušiniai Žaislai